Easy cheese session

10. března 2011 v 7:26 | toffo |  Hezké věci
Nejlepší pramen zdraví z Posázaví, nejhlavnější pramen našich sýrových degustací jedině naše prostřední Dana, Dana, Dana. Ještě jednou, napotřetí, vše nejlepší k půlkulatým narozeninám.
Ementál (Dobrodziej - sýr typu Ementál se zvýšeným obsahem vápníku, tučnost 48% - výrobce CEKO,Z'elazków - Polsko) a uzený sýr (Grünlander uzený - tučnost 48% - výrobce Naabtaler, Schwarzenfeld - Německo) s bílým vínem a hrozny.

Camembert a plísňový sýr (Paladin - sýr s modrou plísní - tučnost 50% - výrobce Bayerische milchindustry BMI - Ebermannstadt -Německo) s červeným vínem a mangem.
Sýry v originálním balení.Chlebíčky, .... chlebíčky,
pohrobci včerejších svátků .
Z litevského chleba s novobydžovskou šunkou a uzenou krkovicí.
A české zlato v lahvi.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 HaF HaF | Web | 10. března 2011 v 23:30 | Reagovat

Tak mi to připomenulo manželovy lednové čtyřicetiny. Manžel byl shodou okolností zrovna měsíc služebně v Německu, tak dovezl postupně skoro 4kg sýrů - mňamka!!! :-D Teď už můžem jen vzpomínat a u toho si hladit bříška. :-P

2 toffo toffo | 12. března 2011 v 18:44 | Reagovat

[1]: Také nám u většiny rodinných oslav sýry dělají společnost :-).

3 Papaja Papaja | Web | 15. března 2011 v 7:36 | Reagovat

Bez masa jsem v pohodě klidně několik dnů za sebou, ale bez dobrého sýra už mne to za chvilku netěší :D Tohle je přesně podle mého gusta :-P
P.

4 Catalina Catalina | Web | 15. března 2011 v 15:52 | Reagovat

Sýry mám moc ráda :) Na Silvestra jsem pro naše a pro babičku nachystala taky něco jako sýrový talíř (různé druhy kozích, ovčích sýrů) s exotickým ovocem a medem, džemy atd. Teď už vím, že kozí sýr chutná asi jenom mě :D Jinak chlebíčky vypadají moc lákavě!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama