S müsli od Nigelly Lawson na aerobic maraton

28. března 2010 v 8:14 | toffo |  V toffo-kuchyni
1

2

3


4

5


jedna hvězda na závěr



 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Madla Madla | Web | 28. března 2010 v 10:04 | Reagovat

Tak tomu říkám stylové mlsání. Kdysi jsem dělala podobné müsli tyčinky a tvé krásné fotky mě nalákaly tak, že jej asi opráším a také si vyrobím tak krásnou zdravou svačinku. Sušené brusinky zbožňuji, ty v müsli nesmí chybět!

2 coco-choc coco-choc | E-mail | Web | 28. března 2010 v 15:18 | Reagovat

Ideální zobání :-D. Sušené ovoce, vločky, oříšky - vše miluju. Pokusy s müsli i müsli tyčinkami jsem prošla a moc ráda vyzkouším i Tvůj (Nigellin) recept :-).

3 jitka jitka | E-mail | 3. června 2012 v 10:49 | Reagovat

já se tedy omlouvám ale přečtu recept ale postup už ne....kolik je tam stupňů na pečení a co že se dělá s kondenzovaným mlékem?

4 toffo toffo | 3. června 2012 v 17:23 | Reagovat

130 st.C, kondenzované mléko se zahřeje a s ostatními suchými přísadami promíchá a vtlačíme na plech, vyložený pečícím papírem, rozměry plechu nebo pekáče,33x23x4. Suší se při stotřiceti stupních celsia hodinu, po hodině se vyndají z trouby, 15 min se nechají odstát a krájí se na porce - 16 kousků silných tyčinek. Pak se nechají úplně vychladnout. Ať se podaří.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama